Nivea Cream Care noviteti i nega lica

Nedavno sam od drage Šmizle dobila kesu sa par novih Nivea proizvoda i obećala post. Kako mi je bilo potrebno neko vreme da bih stekla utiske o proizvodima koji imaju ulogu nege lica, ovaj post sada objavljujem. U pitanju su četiri nova proizvoda namenjena čišćenju i negovanju lica, a to su mleko, krema i vlažne maramice za čišćenje lica kao i krema za lice i telo. U nastavku pročitajte utiske i kako se ovi proizvodi ponašaju na mojoj suvoj koži.


Facial Cleansing Milk je mleko pakovano u bočicu od 200ml koja podseća na standardno Nivea mleko za telo. Takođe ima i karakterističan Nivea miris, a rok upotrebe je 12 meseci. Ono što piše na proizvodu je da temeljno čisti, uklanja šminku i održava prirodnu ravnotežu hidriranosti kože. Nakon što sam ga testirala mogu da zaključim da zaista jako prija mojoj suvoj koži, kao i da je idealno za svakodnevnu upotrebu. Nakon nanošenja je lice zaista meko na dodir i prijatno, nimalo isušeno ili dehidrirano. Ono sa čim ne mogu da se složim jeste da odstranja šminku. Preporučila bih da se taj deo obavi temeljno, pre nanošenja mleka, a onda ''umiriti'' kožu ovim sredstvom.

Facial Cleansing Cream je za mene potpuno isti proizvod kao i prethodni, sa malom razlikom u vidu gustine proizvoda, gde je ovaj nešto gušći od mleka, logično. Takođe je pakovan u tubu, koja sadrži 150ml i rok trajanja je 12 meseci. Na ambalaži navode da temeljno i nežno uklanja nečistoće sa lica, čuva prirodni balans hidriranosti kože kao i da je negujuća formulacija pogodna za sve tipove kože. Ovaj put se slažem sa svim navedenim, sem što ne mogu da kažem kako se ponaša na masnoj koži, iako verujem da zaista svima odgovara. Jedini problem koji se može javiti kod ovog proizvoda jeste što je kod ovakvog pakovanja teško iskoristiti svaki mililitar.

Facial Cleansing Wipes su vlažne maramice za čišćenje lica. Proizvođač navodi da čisti temeljno i nežno, uklanja šminku uključujući i vodootpornu maskaru, kao i da čuva prirodnu ravnotežu hidriranosti kože. Lično nisam tip koji preferira da uklanja šminku sa vlažnim maramicama svakodnevno, ali sam ovo pakovanje skoro potrošila, što govori da su mi veoma lepo odgovarale. Ukoliko imate osetljive oči mogu ih maramice minimalno iritirati ali svakako ne preporučujem skidanje šminke sa očiju vlažnim maramicama. Za lice su mi odlične, i nakon korišćenja mi prija, kao što sam gore navela, da lice ''smirim'' nekim od ova dva proizvoda. Idealne su za put.

Nivea Care krema za lice i telo je za mene otkriće! Jako dug period sam koristila klasičnu Nivea kremu i bila mi je poprilično teška na licu, i masna. Prešla sam na neke druge dnevne kreme i pronašla svoju idealnu, pa zato nisam imala velika očekivanja od ove. Dala sam joj šansu i od tada nastavila da je koristim. Miris mi je savršen, takođe klasičan Nivea. U poređenju sa klasičnom, ova nije toliko gusta i mnogo se lakše razmazuje. Dosta je vlažna krema, ali je brzo koža upije. Kao neko ko ima suvu kožu mogu slobodno da kažem da smatram da će mi biti dovoljno ''jaka'' nega u borbi sa narednim zimskim danima koji dolaze.


Share:

10 comments

  1. Evo iz prve ruke, krema za umivanje je odlična za masnu kožu :D Imam je i obožavam je te sam sad na kraju druge tubice i planiram kupiti i treću :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na komentaru, znači mišljenje nekoga sa drugačijom kožom! :)

      Delete
  2. Facial Cleansing Milk je odličan i to je jedino što sam koristila od Nivea proizvoda a da mi se dopalo, za sada. :)

    ReplyDelete
  3. Meni je ova Care krema uspela da zameni omiljenu Soft, eto koliko je dobra! I maramice sam koristila, nisu loše ali ja uvek posle njih posao završim sa nekom micelarnom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, ja sam se baš oduševila. :) Za maramice se slažem, inače ih ne koristim svakodnevno ali su praktične. :)

      Delete
  4. Ja sam probala kremu za umivanje i maramice i oboje mi je bilo odlično. :) S mlijekom ionako nemam naviku skidati šminku, a nakon napisanoga vjerovatno ću zaobići.
    Iva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopalo i da delimo mišljenje. :)

      Delete
  5. Super post. Znaci mi jer i ja imam suvu kozu. Inace volim niveine proizvode. Pisala sam na blogu o njima. POzdrav

    Kako mi je bilo potrebno neko vreme da bih stekla utiske o proizvodima koji imaju ulogu nege lica, ovaj post sada objavljujem.

    ReplyDelete