Golden Rose Eyeshadow Stick & Crayon // REVIEW

Kao što ste do sada mogli da primetite, Golden Rose sve češće izbacuje novitete na naše tržište i to je nešto što mene mngoo raduje. Sam kvalitet proizvoda može da parira i mnogo skupljim brendovima, a pakovanja su takođe mnogo kvalitetna, i dizajn je odličan. U današnjem postu ću vam predstaviti proizvode iz veoma slične kategrije, sa istom namenom, ali sa minimalnim razlikama. U pitanju su senke za oči u vidu krejona ili stika. Imam ukupno četiri nijanse i u nastavku pročitajte moje mišljenje.




Golden Rose Longstay Eyeshadow Stick je olovka u stiku koja radi po principu odvrtanja. Dolazi u sjajnom plastičnom pakovanju koje se zatvara na klik, što je praktična stvar. Na vrhu olovke možete videti nijansu senke. Rok trajanja je 24 meseca, a dobijate ukupno 1.4g proizvoda. Na pakovanju piše da traje i do 8 sati, da je mekana i da klizi pri nanošenju. Takođe navode i da je vodootporna i otporna na mrljanje. Sa svim gore navedenim mogu da se složim. Kada nanesete olovku ostaće na vašim očima dok ne odlučite da je skinete. Nije ni malo suva i zaista jeste nežna prema očima, ne iritira kožu. Nijanse koje ja imam su 11, mauve braon nijansa, i 12, crna. Braon nijansu rado nosim u pregibu oka tako što je nanesem neprecizno, jednostavnim pokretima, i onda izblendam odgovarajućom četkicom. Dok je crna senka interesantna za ''smokey look'', kao i za ''smudged'' lajner. Mala mana može biti to što su olovke na odvrtanje i teško ih je zarezati ukoliko želite precizniju liniju. Na swatch-u sam je lako nanela dok je još bila nekorišćena.




Druga senka koju imam nosi naziv Eyeshadow Crayon (kao i Glitter Eyeshadow Crayon). Proizvođač navodi da je vodootporna, sadrži 2.4g i rok trajanja je 24 meseca. U pitanju je ovaj put drvena olovka koja se reže. Pakovanje je mat crno i takođe na vrhu krejona vidite nijansu. Braon nijansa je nešto što je promenilo moju svakodnevnu rutinu šminkanja i koristim je svakodnevno u pregibu kapka tako što je izblendam odgovarajućom četkicom. Važi kao i za prethodne dve olovke, trajaće jako dugo na kapcima i jednostavno se nanose. Zlatnu nijansu sam sada samo isprobala i verujem da je idealna za neke predstojeće događaje i proslave, i svakako privlači poglede koliko je lepa i intenzivna.




Golden Rose Eyeshadow Crayon dolazi u 8 različitih nijansi, dok Glitter verziju možete pronaći u 4 nijanse. Preporučena cena je 203 dinara i možete ih pronaći u Golden Beauty Shop-ovima u Aviv Parku Beograd, Zrenjanin i Pančevo, kao i u drugim drogerijama i parfimerijama koji prodaju Golden Rose šminku.


Share:

9 comments

  1. Bas mi se dopadaju boje olovaka. Bas cu ih potraziti u lokalnoj parfimeriji. :)

    ReplyDelete
  2. Ja došla samo da kažem da mi se sviđa novi izgled bloga, nekako je više ti :D
    A što se tiče GR olovaka delimo utiske!

    ReplyDelete
  3. Jako bi željela probati ove olovke i sviđa mi se sve što si napisala. :) Do sada sam od GR isprobala samo proizvode za usta, tako da je ovo sljedeće na mojoj WL. :)
    Iva

    ReplyDelete