Born Pretty Store Mirror Nail Polish // NAILS

Da li ste nekada lutali stranicama sajta Born Pretty Store i naleteli na OVAJ lak*? Ja jesam više puta i svaki put se iznova oduševljavala. Gledala sam fotografije, snimke, istraživala da li je moguće da zaista izgleda onako kako je predstavljen na fotografiji, tražila zamene, jeftinije varijante itd. A onda sam konačno dobila priliku da ga testiram! :) Do sada se nijednom proizvodu nisam ovoliko radovala. A kakvi su utisci obavezno pročitajte u nastavku, jer svakako ima dosta priče o njemu.


Prva stvar, ukoliko poručite, na adresu će vam stići dve bočice. Na jednoj piše da je Top Coat, na drugoj da je Mirror Nail Polish. Oba imaju 15ml što je svakako velika količina. Trenutno je snižena cena i iznosi 9.99$, a bila je 17.90$. Ni jedna ni druga bočica nemaju neke informacije o roku trajanja, sastavu itd. Ono što ću odmah naglasiti jeste da je loše formulisan tekst na bočici, odnosno, ovaj lak ćete nanositi tako što ćete na čistu nokatnu ploču naneti lak koji nosi naziv Top Coat, nakon toga Mirror Nail Polish (u dva ili više slojeva, ja sam nanosila tri) i onda opet naneti isti lak koji je Top Coat. Dakle, druga bočica ima ulogu i baznog i završnog laka. Kada je on u pitanju, rekla bih da ima specifičan miris koji je veoma slab, ali ipak drugačiji i ne baš lep. Inače se ne oseti prilikom nanošenja tako da to nije problem. Kada je sam lak u pitanju, iako ne vidim nigde sastav mislim da mogu slobodno da kažem da je formula identična srebrnom spreju (za grafite, auto laku itd).


Takva formula dosta otežava nanošenje, tako da je praktično nemoguće biti spor i neprecizan pri lakiranju. Prvi nokat je izgledao veoma loše, da bih nakon dosta vežbe uspela da izvedem nanošenje skoro do perfekcije. Dakle, nedopustivo je da imate nokte koji nemaju potpuno ravnu nokatnu površinu, koji se listaju itd. Naravno, ovo se odnosi na vas samo ukoliko želite savršen efekat. Takođe, treba biti oprezan prilikom količine laka koji se nanosi, jer je formula vrlo tečna te veoma lako može da se razlije u predelu zanoktica, a to se malo teže čisti.


Kako sam ovaj lak testirala na više načina, ovde ću vam preneti moje utiske o tome kako možete odnosno morate da ga nanosite. Probala sam da nanesem lak bez baznog i završnog sloja i on se veoma brzo obrisao sa nokta. Onda sam nakon nanošenja baznog, tri sloja laka, pa onda završnog, primetila kako mi se minimalno izgubio efekat ogledala i nanela preko svega još jedan sloj srebrnog laka. Razlika je bila minimalna, a nakon nekog vremena lak je bilo moguće oguliti sa nokta. Probala sam da nanesem drugi završni sloj (Aura Jelly) i to nije dalo nikakav poseban efekat sem što su tragovi mazanja bili vidni, a efekat ogledala skorko da nije postojao. Ukoliko ste baš uporni i čačkate nokte, može se desiti da ga ogulite, ali se meni nije sam ljuštio.


Dakle, neophodno je koristiti bazni lak, dva ili više slojeva srebrnog, i nakon toga obavezno Top Coat. Lak sam namazala početkom dana, a u nastavku sam radila sve što vam potencijalno skraćuje trajnost laka, poput pranja sudova, veša itd. Do kraja dana mi je bila vidna bela linija na vrhu nokta, a kako je ovo srebrni lak, ona nije bila toliko primetna. Sam proizvođač naglašava da je potrebno koristiti lakove ovim redosledom, kao i to da ovaj manikir nije mnogo trajan.
Dakle, ukoliko sumiramo sve utiske, poput male trajnosti, ne tako niske cene, dosta truda i vežbe prilikom nanošenja, vama preostaje da pogledate efekat i odlučite da li je vredan tolikog truda. Rekla bih da je ovo manikir za jedno veče, ili neko posebno dešavanje, a da će izdržati duže od dva dana, definitivno neće. Ja sam svakako srećna što sam imala priliku da ga testiram, i sigurna sam da ću ga i ubuduće koristiti.











LINK ka videu



Nadam se da vam se ovaj manikir dopada, a ukoliko odlučite da poručite ovaj proizvod sa Born Pretty Store sajta, ili bilo koji drugi, možete da iskoristite moj kupon kod KOMAX31 koji vam nudi 10% popusta na proizvode koji nisu na sniženju.


*proizvod sam dobila na iskrenu recenziju



Share:

12 comments

  1. Sve, sve ali kada sam ga videla u videu oduševila sam se načisto!
    Ma prelep je sa svim njegovim manama <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. E i meni je nakon tog dana na noktima postao običan, pa sam editovala video i opet se oduševila. :D A slažem se da jeste :)

      Delete
  2. Super je. Ja imam OPI Push and show, slicnog je efekta. Moze ad ide samo na njegovu bazu. Ima samo jednu manu. Lako se krza, jer kao i svi lakovi sa folijskom zavrsnicom, ne voli Top Coat. Smislila sam trik-premazem ga Matte top Coat-om, i bude za mrvicu manje "mirror", ali potraje duze

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam taj lak kada se pojavio ali mi je nekako promakao. Pa da, upravo to, vrlo lako se ogule sa nokta i osetljivi su. Mada su interesantni pa im je oprošteno. Probaću i to, hvala ti. :)

      Delete
  3. Hvala ti što si upozorila na sve njegove mane. Dugo sam se lomila oko njega, ali sada ga definitivno preskačem jer imam već lakove koji daju takav efekat, a uz manje muke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je ako sam ti pomogla u odluci ili sačuvala novac. Nema na čemu, naravno. :)

      Delete
  4. Predivna nijansa! I bocica mi deluje jako luksuzno! :)

    ReplyDelete